Lütfen bekleyin..



BinYaprak, Bilim ve Teknolojinin Yeni İnci’lerini Arıyor

11 Şubat 2018, 18:37 - Okunma: 1371

Dijital İşte Kız Kardeşlik Platformu BinYaprak, 11 Şubat “Uluslararası Bilimde Kız Çocukları Günü” Kutlamaları kapsamında hayallerini gerçekleştirebileceği yeni “İnci”lerini bekliyor. BinYaprak Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı’nın kitle fonlama platformu İdeanest ile yürüteceği ‘BinYaprak, Bilim ve Teknolojinin Yeni İnci’lerini Arıyor’ kampanyasının başvurularını başlattı.

Dijital İşte Kız Kardeşlik Platformu Bin Yaprak, teknoloji tabanlı projelere destek olmak için hayata geçirilen, Türkiye’nin ilk bağış bazlı kitle kaynak yaratma platformu İdeanest üzerinden başlatacağı ikinci kampanya için bilim ve teknolojinin yeni İnci’sini arıyor.

BinYaprak’ın “BinYaprak, Bilim ve Teknolojinin Yeni İnci’lerini Arıyor” kampanyasına, STEAM alanında araştırma yapan kadın öğrenciler; hayallerindeki yurt dışı araştırma stajına kavuşmak için gereken ulaşım masrafları, kitap, konferans katılımı gibi harcamalara yönelik bütçe ihtiyaçları için başvurabilirler. BinYaprak desteğiyle İdeanest’te fon açılması için katılımcıların https://binyaprak.com/bilim-ve-teknoloji-incilerine-destek başvuru formunu 31 Mart 2018 tarihine kadar doldurması gerekiyor.

BinYaprak desteği ile İdeanest üzerinden başlatılan ilk kampanyada, Kök hücre araştırmacısı İnci Kadribegiç’in, yağ oranı yüksek beslenmenin bağışıklık sisteminde meydana getirdiği hücresel değişiklikler ile bu değişikliklerin intestinal kanser gelişiminde oynadığı rolü inceleyeceği projesi için bağış toplandı. Proje için hedeflenen 21.100 TL’nin üzerinde bağış miktarına ise 6 gün gibi kısa bir sürede ulaşıldı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=