Lütfen bekleyin..



“Okuryazarlık Seferberliği” Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

11 Şubat 2018, 18:34 - Okunma: 1367

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN ve eşi Emine Erdoğan Hanımefendi himayelerinde başlatılan “Okuryazarlık Seferberliği” bilgilendirme toplantısı Kültür Merkezi Konferans Salonunda yapıldı.

Toplantıya Vali Ahmet Deniz’in yanı sıra, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, İlçe Kaymakamları, kamu kurum yöneticileri, STK temsilcileri, mahalle ve köy muhtarları, okul idarecileri, öğretmenler ile çok sayıda davetli katıldı.

Bilgilendirme toplantısı “Okuryazarlık Seferberliği” hakkında hazırlanan sunumla devam etti.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran “Okuryazarlık Seferberliği” kapsamında ilimizde yürütecekleri projeler hakkında bilgi verdi.

Vali Ahmet Deniz Konuşmasında; “Bugün çok anlamlı bir seferberlik için buradayız. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Muhterem eşleri Emine ERDOĞAN Hanımefendi himayelerinde başlatılan okuma yazma seferberliği ülkemiz ve insanımız için hayırlı olsun. 2008 yıllında Sayın Cumhurbaşkanımızın eşleri tarafından başlatılan “Ana Kız Okuldayız” projesi ile ülkemiz ciddi mesafeler aldı.

 Batman Her Yerde Okuyor” projesi ile büyük başarı yakaladık, Bu bir emeğin, çabanın ürünü. Gönülden severek kurumlar arası iş birliği ile yapılan işlerde başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. İnşallah okuryazarlık seferberliğinde de Batman’ı hak ettiği yere hep beraber taşıyacağız” Hedefimiz ilimizi iyi şeylerle Türkiye de ilk 10. sıralamasında yer almasını istiyoruz. diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=