Lütfen bekleyin..



Bölge Hastanesi Acilinde Yenilikler Sürüyor

11 Şubat 2018, 18:23 - Okunma: 2781

Güneydoğu Anadolu’nun en yoğun Acil servislerinden olan ve günlük yaklaşık 1500 acil hastaya hizmet veren Batman Bölge Devlet hastanesi acil servisinde hasta yükünü azaltmaya yönelik çalışmalar sürüyor. Hastaların sıra eziyetinden kurtulması için Gece Poliklinik hizmetinden sonra Acil servis Yeşil alanda Numaratör sıra sistemi başladı.

Triyajda karşılanan hastalar yeşil alanda muayene olmak için aldıkları numarayla sıraları geldiğinde doktora muayene oluyor. Vergi Dairesi ve Bankalardaki numaratör sistemiyle hasta kabulüne başlayan Acil servisteki uygulamadan son derece memnun olan vatandaşlar koltuklarında oturarak sıralarının gelmesini bekliyor. 
ACİLDE GECE POLİKLİNİĞİ SÜRÜYOR
Batman Bölge Devlet hastanesi acilinde yaşanan yoğunluğun ortadan kaldırılması için gece poliklinik hizmetide başladı. Acil serviste Dâhiliye, Ortopedi, Kulak burun boğaz (KBB) ve Kardiyoloji doktorları saat 16.00 ile 23.00 arasında vatandaşlara Poliklinik hizmeti veriyor. Bölge hastanesi Müdürü Rıdvan Sevgili vatandaşların kesintisiz ve en sağlıklı şekilde hizmet alabilmelerine yönelik çalışmalarının devam ettiğini belirterek vatandaşın memnuniyetini artırmak için yeniliklerin devam edeceğini belirtti. Müdür Sevgili Acilde sık sık inceleme ve denetim yaparak vatandaşın sorun ve sıkıntılarını da dinliyor.  

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=