Lütfen bekleyin..



Vali Deniz İş Yeri Açılışı Yaptı, Esnaf Ziyaretinde Bulundu

11 Şubat 2018, 18:20 - Okunma: 1038

ali Ahmet Deniz, Güneykent Mahallesinde kurulan tekstil atölyesinin açılışına katıldı.İşyerinin açılışına; Vali Deniz’in yanı sıra Batman Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışın ardından tekstil üretim tesisini gezen Vali Deniz, üretim faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi aldı. Yaklaşık 120 kişinin istihdam edildiği tekstil atölyesi sahibi ve çalışanları ile bir süre sohbet eden Vali Deniz, işyeri sahibine işletmenin hayırlı olması temennisinde bulundu.
VALİ AHMET DENİZ ÇARŞI ESNAFINI ZİYARET ETTİ
Tekstil atölyesinin açılış törenin ardından Vali Ahmet Deniz, Çarşı Mahallesi 1. cadde’de bulunan esnafı ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi. Çay bahçesinde vatandaşlar ile bir araya gelen Vali Deniz, kendileriyle bir süre sohbet edip istek ve sorunlarını dinledi. Çarşı esnafı ziyareti sırasında “Sigarayı Sen de Bırak” kampanyasına değinen Vali Deniz,  sigara kullanan vatandaşlardan sigarayı bırakmalarını istedi.  Sigaranın, birçok ölümcül hastalığa yol açtığını, her yıl birçok vatandaşın sigaraya bağlı hastalıklar nedeniyle hayatını kaybettiğini belirten Vali Deniz, geleceğimiz için “Sigarayı Sen de Bırak” dedi. Vali Deniz’in ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti belirten esnaf ve vatandaşlar kendilerine teşekkür etti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=