Lütfen bekleyin..



Akparti’de Renkli Kongre

11 Şubat 2018, 18:19 - Okunma: 1432

Akparti Batman İl Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi hafta sonu Alyans Düğün salonunda yapıldı. MEVLÜDE BİLİCİ YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ Kadınların yoğun ilgi gösterdiği Kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimlerden sorumlu Başkan Erol Kaya, Akparti İl Başkanı Murat Güneştekin, Batman eski Milletvekili Ziver Özdemir, Kozluk Belediye Başkanı Veysi Işık, Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar, STK Başkanları, Partililer ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Murat Güneştekin Kongreye katılımlarından dolayı tüm misafirlere teşekkür ederek Partinin çalışmalarında aktif şekilde yer alan Kadın Kollarının tüm fertlerine teşekkür etti. Daha sonra Konuşan Akparti Genel Başkan yardımcısı Kaya Batman'ın daha önce sokaklarda çöplerin toplanmadığı, tozdan ve çamurdan geçilmeyen bir şehir olduğunu anımsatarak, "Hükümet olarak kendilerine aktarılan kaynakları, teröre ve terör unsurlarına verdiklerinden dolayı hukuken görevden uzaklaştırılanların yerine görevlendirilen kayyumlar önemli hizmetler yaptı. Biz bugüne kadar hiçbir belediyeye ayrı bir muamele yapmadık, hepsine bu ülkenin kaynaklarını eşit bir şekilde gönderdik. Ama onlar bunu hizmete dönüştürmediler. Şimdi ise hizmete dönüştürülüyor." ifadelerini kullandı.
Tek liste halinde gidilen seçimde, Mevlüde Bilici yeniden Kadın Kolları Başkanlığına seçildi.
Öte yandan Kaya Kongre sonrasında Akparti İl Başkanı Murat Güneştekini de ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=