Lütfen bekleyin..



Merhum Ahmet DİNÇ İçin Mevlidi Şerif Okutuldu

10 Şubat 2018, 01:53 - Okunma: 3073

Vefatının üzerinden 40 gün geçen Batman’ın hayırsever iş adamı Merhum Ahmet Dinç için çok sayıda kişinin katılımıyla Mevlid-i Şerif okutuldu. Dinç Ailesinin Büyük katkılarıyla açılan İlim Kuran Kursu Medresesinde verilen Mevlid-i Şerif yemeğine il yöneticileri ile kalabalık bir topluluk katıldı. Mevlid Programı Medrese Öğrencilerinin okuduğu İlahiler, kasideler ve mevlidi Şerif’le manevi bir atmosferde gerçekleşti.

“BATMAN’IN HAYIRSEVER VE SEVİLEN İŞ ADAMIYDI”
Kamerun’da geçirdiği elim trafik kazasında hayatını kaybeden Batmanlı hayırsever işadamı Merhum Ahmet Dinç’in vefatının üzerinden 40 gün geçmesinin ardından ailesi tarafından verilen Mevlid-i Şerif yemeğine çok sayıda vatandaş katıldı. Merhum Ahmet Dinç’in Ağabeyi İbrahim Dinç, kardeşleri Abdulhakim Dinç,  Mehmet Dinç, Selman Dinç ve yakınları konukları kapıda karşıladı. Duygu dolu anlarında yaşandığı Mevlidi Şerif’e Vali Yardımcısı Mekan Çeviren, Ak Parti İl Başkanı Murat Güneştekin, İl Müftüsü Turgut Erhan, Balpınar Eski Belediye Başkanı Hüseyin Geylani, Din adamları, bazı kurum müdürleri, STK Temsilcileri ve işadamlarının katıldığı Mevlid-i Şerif’i Medresedeki İmam ve öğrenciler okudu.


DİNÇ AİLESİ MEVLİDE KATILAN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
Korik mahallesindeki İlim Kuran Kursu Medresesi dolup taşarken, medrese öğrencileri Mevlid-i Şerif okudu. Daha sonra konuklara, medrese öğrencilerine ve misafirlere Mevlid-i Şerif yemeği ikram edildi. Konuklarla yakından ilgilenen Merhum Ahmet Dinç’in yakınları İbrahim Dinç, Selman Dinç, Mehmet Dinç ve Abdulhakim Dinç Ailenin büyük değeri için düzenledikleri Mevlid-i Şerif etkinliğine katılan tüm Batmanlı hemşehrilerine ve dostlarına teşekkür ederek Allah herkesten razı olsun dediler. Mevlid etkinliği sonrasında Medrese öğrencileri tarafından ilahiler, kasideler ve dualar okundu.  

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=