Lütfen bekleyin..



Vali Deniz, Kozluk'ta Z–Kütüphane Açılış Törenine Katıldı

09 Şubat 2018, 07:44 - Okunma: 1713

Vali Ahmet Deniz, Şehit Polis Nedim Erbay Z- Kütüphanesi açılış törenine katılmak üzere Kozluk İlçesini ziyaret etti. İlçe ziyareti sırasında Vali Deniz’e; Batman Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ve kamu kurum yöneticileri eşlik etti.

İlçe Kaymakamı Osman Bilici, ilçe Belediye Başkanı Veysi Işık ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Deniz, Kozluk Kız Yatılı Bölge Ortaokulu’na İçişleri Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol ile Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında Emniyet Müdürlüğünce yapımı tamamlanan zenginleştirilmiş kütüphanenin açılış programına katıldı.
 
Kütüphanenin açılış programında bir konuşma yapan Vali Deniz, Kütüphanemize Nedim ERBAY Polis Memuru şehidimizin isminin verilmesi kıymetli ve anlamlı. Başta Nedim ERBAY Şehidimiz olmak üzere bütün şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Hainler ne yaparlarsa yapsınlar bu milleti dize getiremeyeceklerini hep beraber dünyaya haykırıyoruz. Çanakkale’de saldırdılar dize getiremediler. O gün bu milleti dize getiremeyenler, 15 Temmuzda içimizde yetişen hainleri üzerimize saldılar,  aynı şeyi bölücü terör örgütü içinde yapıyorlar. Şimdi ülkemizin Güneyinde bir terör koridoru oluşturmaya çalışıyorlar. Bizim zeytin dalı operasyonumuz kürt kardeşlerimize yapılan bir operasyon değildir. Tamamen terör örgütlerine karşı yapılan bir operasyon olduğunu belirten Vali Deniz; Ülkemiz büyüyor, gelişiyor ve kalkınıyor, büyüdükçe geliştikçe işte bu hain saldırılar da artıyor. Çünkü herkes biliyor ki Türkiye güçlendikçe coğrafyamıza huzur gelecek, bunu nasıl sağlayacağız. Bilime bilgiye değer vererek sağlayacağız. İlim, bilim ve teknoloji olmadan bunu başarmamız mümkün değildir. Onun için kütüphaneler ve kitap okuma önemli. Bugün açacağımız kütüphane o yüzden çok kıymetli. Kütüphane sayılarımızı artırmalıyız. Özellikle kitap okuma alışkanlığımızı arttıralım, Kütüphanemizde çocuklarımız daha rahat bir şekilde bilgiye ulaşırlar. Tekrar başta Nedim ERBAY şehidimiz olmak üzere bu vatan, bayrak, millet, ezan için şehitlik mertebesine ulaşmış tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum ve onları şükranla minnetle anıyorum dedi.
 
Konuşmalarının ardından Z- Kütüphane açılışını gerçekleştiren Vali Deniz, kütüphaneyi gezerek öğrenciler ile bir süre sohbet etti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=