Lütfen bekleyin..



Klasik Eserler Bu Konserde Seslendirilecek

08 Şubat 2018, 20:55 - Okunma: 1261

Batman Belediyesi, kültür sanat programlarında birbirinden güzel konserlerle sanatseverlere eşsiz müzik ziyafeti yaşatmaya devam ediyor.

Alman Johan Sebastian BACH, Avusturyalı Wolfgang Amadeus MOZART ve İtalyan Antonio VİVALDİ gibi yüzyıllara damgasını vurmuş Klasik Batı Müziği bestecilerinin eserleri ile seslerin birbirleriyle olan ahengi, dünya müzik tarihine altın harflerle yazılmış senfoniler, konçertolar ve sonatlar Batman Belediyesi tarafından hazırlanan Klasik Batı Müziği Konserinde seslendirilecek.

Keman ve piyanonun notalarla dansını, yan flütün efsunlu sesini ve Klasik Batı Müziği eserlerinin yanında türkü düzenlemelerinin yer alacağı, Soprano Nuray ÇEVİKER ve Tenor Ömer TÜRKMENOĞLU’nun seslendireceği muhteşem konsere tüm Batmanlılar davet edildi. 

Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde verilecek konsere, on yaş üstü dinleyiciler kabul edilecek. Batman Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında 9 Şubat Cuma günü saat 20.00’da başlayacak olan konser vatandaşlar tarafından ücretsiz olarak izlenebilecek.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=