Lütfen bekleyin..



Başkan Şahin’den Esnafa Ziyaret

07 Şubat 2018, 16:46 - Okunma: 1005

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin beraberinde partililerle birlikte kentte esnafı ziyaret ederek, sıkıntı ve taleplerini dinledi.Batman’da esnaf sorunlarına duyarlı olan ve sık sık vatandaşları ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinleyen Başkanı Davut Şahin, bu kez Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret ederek sorun, sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Başkan Davut Şahin ve beraberindeki heyet esnaflar tarafından sıcak bir ilgiyle karışlandı. Esnaflar Hüdapar heyetine sorun ve sıkıntılarını dile getirip son zamanlarda işlerde düşüş olduğunu ve vergi yüklerinin de ağır olduğunu dile getirdiler. 
 İl Başkanı Şahin, ziyaret ettikleri hemen hemen her esnaftan şikâyet işittiklerini belirterek, esnafın daha da mağdur olmaması için yetkililerin önlem alması gerektiğini belirtti.   

 

“Esnaftan işittiğimiz ilk şikâyet işlerin durgunluğuydu”

Genel itibariyle esnafın işlerinin durgun olduğuna işaret eden Şahin, “Bugün ziyaret ettiğimiz esnafın sorun ve sıkıntılarını dinledik. Maalesef esnaftan işittiğimiz ilk şikâyet işlerin durgun olduğuydu. Esnaf, işlerinin durgun olduğunu söylüyor. Birçok esnafımız da vergilerin yüksek olmasından şikâyetçi. Bölgedeki çatışmaların bir tedirginlik oluşturduğunu, bunun da ticarete yansıdığını söylüyorlar. Bazı esnafımız da büyük şehirlere direkt uçak seferlerinin yapılması talebinde bulundular.” dedi.

“Esnafın sorunu takip edilip, çözülmelidir”

Esnafa gerekli desteğin verilmesi gerektiğini vurgulayan Şahin, “Genel anlamda esnafımız şükrediyor fakat hakikaten işlerin düşük olduğu, kimisinin, çoğu zaman kirasını çıkaramadığı, vergilerini ödeyemediğini müşahede ediyoruz. Bu anlamda yetkililere düşen, bölgenin kalkındırılması için esnafa gerekli desteğin vermeleridir. Biz bunu sık sık dile getiriyoruz. Esnaf, halk bu şikâyetleri bize getirdiği oranda biz de yetkililere çağrıda bulunmaya devam edeceğiz. Çünkü esnaf kazanmaz, çocuklarının rızkını rahat bir şekilde temin etmezse bu aileye de topluma da yansır. Yetkililerin, esnafın sorunlarını yakından takip edip, çözümüne çalışması lazım.” diye konuştu

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=