Lütfen bekleyin..



Başkan Orman’dan Nasıroğlu’na Övgü

06 Şubat 2018, 16:53 - Okunma: 4720

Hafta sonu Batman’da gerçekleşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programına Batmanın sevilen iş adamı Muzaffer Nasıroğluyla birlikte katılan Beşiktaş ve Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman’ın Batman ziyareti konuşuluyor. Batman’ın sevilen iş adamı Muzaffer Nasıroğlunun yakın arkadaşı olan Fikret Orman İlkokuldan beri arkadaş olduğu Nasıroğlunu acı gününde de yalnız bırakmayıp Merhum Necat Nasıroğlunun taziyesine katılmıştı.

Muzaffer Nasıroğluyla arasında bir kardeş bağı olduğu bilinen Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman Yeni stadyumun açılışı için Beşiktaş’ı Batman’a getirmek için söz verdi. Nisan ayının başlarında Batman yeni stadyumun açılışı için Beşiktaş kulübünün Batman’da olması bekleniyor. Batman’a yaptığı ziyaretlerle vatandaşların gönlünde taht kuran Beşiktaş Kulüp Başkanı Fkret Orman geçtiğimiz günlerde de Kulüpler birliği Başkanlığına seçilmişti. Orman’ı ilk tebrik edende Batmanlı iş adamı Muzaffer Nasıroğlu olmuştu. 
“BEN BAŞKAN OLACAKSAM, MUZAFFER DE BAŞKAN OLACAKTIR”
Batman’a son dönemde yaptığı ziyaretlerle kentte adından söz ettiren Fikret Orman Ulusal Basına Muzaffer Nasıroğluyla ilgili yaptığı açıklamasında “Muzaffer Nasıroğlu benim hayattaki en yakın arkadaşım. Işık Lisesi’nde ortaokulun birinci sınıfından beri arkadaşız. Birlikte yatılı okuduk, haftasonları gelip bizde kalırdı. Ortak işlerimiz de var. Hiçbir kararı onunla tartışmadan almamışımdır. O kadar yakınız. Ama Muzaffer çok önemli bir iş adamı ve çok yoğun. Değil full-time, part-time bile kulüp yöneticiliği yapacak vakti yok. Ben başkan olacaksam, Muzaffer de başkan olacaktır. Dün (Çarşamba) yönetim listesini beraber teslim ettik. Akşam onun uçağıyla İzmir’e gittik. Bugün işleri nedeniyle Ankara’ya gitti, yarından itibaren kampanya sürecinde yine beraberiz. Yönetim listesinde olmamasının tek nedeni yoğunludur..”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Soner giray
2425 gün önce
Sayın muzaffer beye tşk batman sizlerle gurur duyuyor
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=