Lütfen bekleyin..



5 GÖSTERİDE, ÇOKÇA-ÇOCUKÇA EĞLENCE

06 Şubat 2018, 05:05 - Okunma: 1344

Batman Belediyesi Şubat ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında çocuklar için hazırlanan ‘Domino Adam Çocuk Karnavalı’ programındaki gösteriler, çocukların güzel bir haftaya başlangıç yapmalarını sağladı.

Batman Belediyesi tarafından çocukların yarıyıl tatilinin son günlerinde, eğitim öğretim yılının 2. yarıyıl dönemine keyifle başlamaları için organize edilen ve altı seansta minik izleyicileriyle buluşan Domino Adam Çocuk karnavalı gösterimi, çocuklar tarafından ilgiyle izlendi.


3-4 Şubat (Cumartesi – Pazar ) günleri, saat 11.00 – 13.00 – 15.00 seansları şeklinde programlanan Domino adam karnavalına çocuklarla birlikte aileler de büyük ilgi gösterdi. Programda, gösteriyi izlemeye gelen çocuklar sahneye alınarak, show gösterilerinin birer parçası oldular.


Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştirilen karnavalda tek teker bisiklet, akrobasi gösterisi, jongler show, sihirbaz show ve bubble show gösterileri yer aldı. Çocuklar, buggle show içerisine yer alan köpük ve balon gösterisinde yerlerinde duramayarak sahneye çıktı

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=