Lütfen bekleyin..



Milletvekili Hamidi’den Kongreye Davet

31 Ocak 2018, 16:55 - Okunma: 2334

Akparti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi 3 Şubat’ta Batman’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek Kongre öncesinde hazırlıklarını sürdürüyor. Önceki gün akşam saatlerinde İl Valisi Ahmet Deniz ve STK temsilcilerinin katıldığı toplantıda istişare toplantısı da gerçekleştirdi.

Toplantıya Milletvekili Ataullah Hamidi ve İl Başkanı Murat Güneştekin’de katıldı. Öte yandan Bugün Milletvekili Ataullah Hamidi’nin katılımıyla TP Kristal Parkta Basın mensuplarıyla Kahvaltılı Basın toplantısı düzenlenecek. 
BATMAN CUMARTESİ GÜNÜNE HAZIR
Batman’da 3 dönem Milletvekiliği ve 2 dönemde Belediye Başkanlığı görevi yapan tecrübeli siyasetçi Milletvekili Ataullah Hamidi gazetemize yaptığı açıklamada “ 3 Şubat Cumartesi günü Saat 14’te bütün Batman halkımızı bu coşkulu kongremize davet ediyoruz. Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşılamak için tüm hazırlıklarımızı yaptık. Tüm Batmanlı kardeşlerimizi, Bacılarımızı, Annelerimizi Kongremize davet ediyoruz. Batman’da cumhurbaşkanının ziyareti nedeniyle büyük bir heyecan var. Kapalı spor salonuna sığmayacak ve giremeyecek binlerce vatandaşımıza Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan salon önünde hitap edecektir. Hem Kongre hemde Miting heyecanı yaşayacağız. 14 yıllık iktidarı döneminde kentimize Cumhuriyet Tarihinin en önemli hizmetlerini gerçekleştiren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamak üzere partili partisiz herkesi Atatürk Kapalı spor salonuna davet ediyorum.” Dedi.   

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=