Lütfen bekleyin..



Tezdiğ: Her zaman Engellilerimizin yanındayız

31 Ocak 2018, 16:34 - Okunma: 1093

Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Sabahattin Tezdiğ, Batman’da bulunduğu süre içerisinde toplumun tüm kesimlerine olduğu gibi STK temsilcilerine de ziyaretlerini sürdürüyor. Batman’da bulunan engelli derneklerine ziyaret gerçekleştiren Tezdiğ, Ortopedik, Zihinsel, Engelsiz Yaşam ve Görme Engelliler Dernek Başkanlarıyla bir araya geldi, sorunlarını dinledi.

Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Fatma Zehra Atay, Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Abdullah Gezici, Engelsiz Yaşam Derneği Beyhan Özgelen ve Görme Engelliler Şube Başkanı Adnan Sapancı ile Türkiye genelinde olduğu gibi Batman’da da engellilerin sıkıntılarına çözüm odaklı bilgi alışverişinde bulunduğunu kaydeden Tezdiğ, engelli vatandaşların sorunlarını dinleyerek dün olduğu gibi bundan sonra da engelli vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.
1320 ENGELLİ KARDEŞİMİZ VAR
Batman genelinde dernek kayıtlarına göre, 300’e yakın ortopedik, 800’e yakın zihinsel ve 220’ye yakın da görme engelli vatandaşın bulunduğunu öğrenen Tezdiğ: “Engelli kardeşlerimizin daha güzel hayat standartlarını yakalamak ve kolaylaştırmak için destek sağlamak amacıyla fikir alışverişinde bulunduk. Dernek üyelerimizin hayat standartlarının her geçen gün iyileştirildiğini görüyoruz. Batman Belediyesinin yapmış olduğu çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Engelli rampaları, kamu kurum ve kuruluşlarımızın engelsiz erişimleri, belediyemizin sporsal aktiviteler için engellilerimize araç ve ekipman desteğinin yanı sıra komplekste engellilere büyük önem verdiğini görüyoruz” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=