Lütfen bekleyin..



VALİ DENİZ: ‘BATMAN ARTIK PIRIL PIRIL’

30 Ocak 2018, 21:34 - Okunma: 1159

Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, Vali Ahmet DENİZ Başkanlığında yapılan, kamu kurum ve kuruluşu yöneticilerinin de hazır bulunduğu toplantıya katıldı.İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanlarının da katıldığı toplantı Batman Valiliği toplantı salonunda yapıldı.

Batman’ın tertemiz, pırıl pırıl bir şehre dönüştüğüne dikkat çeken Vali DENİZ, yürütülen temizlik çalışmalarındaki titizliği ve başarılarından dolayı Başkan Vekili AKSOY’u tebrik etti.

Göz dolduran Belediye çalışmalarının yanı sıra Batman’da da hizmete giren ‘Açık Kapı Projesi’nden de güzel sonuçlar çıktığını belirten Vali DENİZ, Açık Kapı Projesinin geri dönüş yapılan iller sıralamasında ilk sırada yer aldığını söyledi. Bu çalışmanın sevindirici bir durum olduğunu belirten Vali DENİZ, Batman kent merkezinde tüm kamu kurum ve kuruluş müdürlerinin kendi çalışmaları ve denetlemelerini artırmasını söyledi.

Kapalı ortamda sigara içilmesinden, internet cafelerin denetlenmesine, madde bağımlılarından, okul çevrelerinde bulunan cafelere, park ve bahçeler ile trafiği aksatacak tüm unsurların vatandaşların selameti için büyük titizlikle yürütülmesini isteyen Vali DENİZ, uyuşturucu, madde bağımlılığı ve sigara ile mücadele konularında da denetimlerin sıklaştırılması talimatını verdi.

Temizlik ve görsel kirlilikle mücadelede sadece Belediyeye değil tüm kamu kurum ve kuruluşlarına büyük görevler düştüğünü ifade eden Başkan Vekili AKSOY ise şehrin vizyonu olan yerlerde görsel kirliliğe neden olabilecek pankart ve afişlerin asılmasına müsaade edilmeyeceğini, belediyenin belirleyeceği yerler dışında afiş asılamayacağının altını çizerek bu konuda toplumun tüm kesimlerinden büyük hassasiyet beklediğini belirtti.|

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=