Lütfen bekleyin..



Güneş ESOB İçin Esnaftan Destek İstedi

30 Ocak 2018, 16:43 - Okunma: 1275

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odasında hafta sonu yapılacak Kongre öncesinde Başkan adaylarından Süleyman Güneş her kesimden destek görüyor. Pazar günü Kültür Merkezi Konferans salonunda yapılacak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına aday olan Süleyman Güneş, her meslek grubunu temsil eden bir listeyle yönetime talip olduklarını belirtti.

Esnaf ve basın ziyaretlerine ağırlık veren Güneş ve ekibi, Pazar günü yapılacak seçime üye olan tüm esnafları davet etti. Uzun yıllardır görev yaptığı odada başkanlığa seçildiği takdirde iki ayda bir meslek gruplarıyla toplantı düzenleyeceklerini belirten Güneş: “Öncelikli hedefimiz esnafa hizmet olacaktır. Yönetim kurulunda her meslek temsilcisi var, bu bizim için ayrı bir zenginlik oluşturacaktır” dedi. Batman’daki esnafın beklentilerinin cevap verecek bir listeyle seçime hazırladıklarını da kaydeden Başkan adayı Güneş: “Pazar günü yapılacak seçimde aidatını ödeyen de ödemeyende oy kullanacaktır. Tüm başkan adaylarına başarılar diliyorum. Esnafı da kongreye davet ediyoruz” diye konuştu. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=