Lütfen bekleyin..



Vali Deniz Muhtarlarla Bir araya Geldi

30 Ocak 2018, 16:43 - Okunma: 1089

İlimiz merkeze bağlı köy ve mahalle muhtarları toplantısı Vali Ahmet Deniz başkanlığında gerçekleştirildi.Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya; Vali Deniz’in yanı sıra kamu kurum yöneticileri ile merkeze bağlı köy ve mahalle muhtarları katıldı.

 Vali Deniz’in açış konuşmasıyla başlayan toplantıda; merkeze bağlı köy ve mahallelerin sorunları ele alınarak değerlendirildi. Konuşmasında hafta sonu Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimizi ziyaret edeceğini belirten Vali Deniz, “Sayın Cumhurbaşkanımızı, hep beraber misafirperverliğimizi göstermeliyiz. Batman’dan birlik ve beraberliğimizi tüm dünyaya göstermeliyiz”  diye konuştu.2017 yılında köy yollarına yapılan asfaltlama çalışmalarına değinen Vali Deniz,  “2017 yılında yoğun bir çalışma temposuyla merkezde belediyemiz, köylerde ise İl Özel İdaremiz tarafından üstyapı ve altyapı çalışmaları yürütüldü. 2018 yılında da özelikle köy yollarına ikinci kat asfalt çalışmalarına ağırlık vermek istiyoruz.  Hem ilçelerimize hem de merkeze bağlı köylerimizin yollarına standarttı yüksek ikinci kat sıcak asfalt yapmayı planlıyoruz” diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=