Lütfen bekleyin..



Yaşam Hastanesi Ek Bina İnşaatı Başladı

30 Ocak 2018, 16:41 - Okunma: 1917

Özel Batman Yaşam Hastanesi ek bina inşaatına start vererek hastane kapasitesini 2 katına çıkarmayı planlıyor. Dünden itibaren Hastane bitişiğinde bulunan otoparkta başlayan Temel kazısı hızlı bir şekilde başlarken, Hastanenin yatak kapasitesi 75’ten 150’ye çıkarılacak.

Geçtiğimiz günlerde elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Batmanın sevilen iş adamlarından hastane sahibi Ahmet Dinç’inde en çok önem verdiği olan projenin hayata geçirileceğini belirten Özel Batman Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinç” dünden itibaren çalışmalarımıza başladık. Değerli Büyüğümüz ağabeyimiz Hastanemizin kurucusu Merhum Ahmet Dinç’in en önemli projeleri arasındaydı. Özel Batman Yaşam Hastanesi her yönüyle Ahmet Dinç’in eseriydi. Kendisine bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Batman’da sağlık alanında büyüme her zaman hedefimiz olmuştur. Bu İnşaatımızı 2018 yılının sonlarına kadar hızlı bir şekilde tamamlamayı hedefliyoruz. Yatak kapasitesinin yanında yeni Doktor odaları, Yoğun Bakımlar ve yeni ünitelerde yer alacak. Yeni yatırımla birlikte Pesonel sayımızda 2 katına çıkacak. Kentin hızlı nüfus artışını göz önüne alarak Hastane olarak büyümeye gidiyoruz. Batmanımıza hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.    

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=