Lütfen bekleyin..



Esnaf’tan Vizyona Yaya Geçidi Talebi

29 Ocak 2018, 16:46 - Okunma: 1630

Batman Belediyesi tarafından yapılan 3. etap Vizyon çalışması son hız devam ederken, çevredeki esnaflar Belediyeden Medical Park karşısına Yaya geçidi istediler. Her gün binlerce vatandaşın uğradığı Hastane ve eczaneler nedeniyle orta refüjden karşıdan karşıya geçen Yaşlı vatandaşlar zor anlar yaşıyor.

 Batman Belediyesi tarafından yapılan 3. etap nedeniyle Hastane karşısındaki yaya geçidi kapatılmıştı. Kapanan Yaya geçidi nedeniyle vatandaşlar orta refüjden atlamak zorunda kalıyor. Çevredeki esnaflar tarafından gazetemize ulaştırılan görüntülerden vatandaşın mağduriyeti dile getirilirken, Medikal Park karşısındaki Orta refüje yaya geçidi isteniyor. Konuya duyarlı vatandaşlar açıklamasında “ Belediyemizin yaptığı çalışmayı takdirle karşılıyoruz. Ancak yaşanan bir eksikliği sayın başkanımıza iletmek istiyoruz. Eskiden olan Yaya geçidinin yeniden Vizyona dahil edilmesini istiyoruz. Hastaneye yolu düşen yaşlılarımız, Çocuklarımız bayanlarımız çok sıkıntı yaşıyor. Orta refüjden atlamak zorunda ve çimlere istemden de olsa zarar veriyorlar. Bu konuda Sayın Belediye yetkililerinden duyarlılık bekliyoruz.” 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=