Lütfen bekleyin..



Farklı konseptiyle Oskar Et Lokantası yeni yerinde

29 Ocak 2018, 16:39 - Okunma: 1599

İşletmeciliğini Rıza Kartal ve Sedat Kartaül kardeşlerin'in yaptığı Oskar Et Lokantası yeni yerinde Toplu Yemek, Tabldot Yemeği, Paket ve Tepsi Servisi gibi farklı konseptiyle Batman halkının hizmetine girdi. Pazaryeri Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi 2713 nolu sokakta. Yeni Verem Savaş Dispanseri yanında hizmete giren Oskar Yemek açılışına çok sayıda vatandaş katıldı.

Daha önce TPAO Bulvarı  adresinde hizmet veren Oskar Yemek yenilenen yüzü, farklı konseptiyle; Toplu Yemek, Tabldot Yemeği, Paket ve Tepsi Servisi  ile Batman halkına yeni yerinde hizmet vermeye devam edecek.
1978’den beri “Damak Zevkinin Tadına Oskar’da Varacaksınız”  sloganıyla 40 yıldır Batman  halkının damak tadına hitap eden Oskar Yemek, yeni yerinde birbirinden lezzetli yemekleri ve  güler yüzlü çalışanları ve damağınızda iz bırakacak tatları sunuyor.
DENEYİMLİ, GÜLERYÜZLÜ EKİP VE KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞI
Zengin menüsü ile damak tadının yanı sıra göze de hitap eden Oskar Yemek, et yemekleri denince akla ilk gelen yerlerden biri. Enfes yemek çeşitleri ile Batman halkının en çok tercih ettiği mekanlardan biri olan  Oskar Yemek; Toplu Yemek, Tabldot Yemeği, Paket ve Tepsi Servisi ile hizmet etmeye devam edeceklerini dile getiren KARTAL, ev ve iş yerlerine paket ve tepsi servisi yanında tabldot menü servisi ile Batman halkının damak tadına hitap etmeye devam ediyor.
'40 YILDIR BATMAN HALKINA HİZMET ETMENİN GURURUNU YAŞIYORUZ'
40 yıl önce “Damak Zevkinin Tadına Oskar’da Varacaksınız”  sloganıyla  yola çıktıklarını açıklayan işletme sahibi Rıza Kartal, 40 yıldır Batman halkına hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını söyledi. Kaliteli hizmet, hijyen ve temizlikten ödün vermeden Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti ilkesini her zaman ön planda tuttuklarını belirten Kartal; "40 yıl önce “Damak Zevkinin Tadına Oskar’da Varacaksınız” sloganıyla yola çıktık. Kalite ve hijyenden asla ödün vermedik. Her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tuttuk. Batman halkı da bizi tercih ederek teveccüh gösterdi. Bundan sonra da yeni yerimizde Toplu Yemek, Tabldot Yemeği, Paket ve Tepsi Servisi gibi toplu yemek organizasyonlarına devam edeceğiz Batman halkının yeni konseptimizi beğeneceğini umuyorum. Ayrıca açılışımıza özel olarak 4 çeşit etli yemek seçeneği bulunan  Toplu Yemek ve Firma Menü yemeklerini 9 lira gibi uygun bir fiyata indirdik. Siparişlerinizi 0488 212 21 20, 0532 237 7252 ve 543 713 30 68 nolu telefonlardan sipariş verebilirsiniz." dedi

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=