Lütfen bekleyin..



HDP Tek Tip Elbiseye Karşı Çıktı

28 Ocak 2018, 19:02 - Okunma: 1171

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Batman İl Örgütü, tek tip kıyafet uygulaması ve Afrin'e yönelik saldırılara ilişkin HDP Batman Merkez İlçe binasında panel düzenledi.

Düzenlenen panelle HDP Batman Milletvekilleri Ayşe Acar Başaran, Saadet Becerekli, ve Mehmet Ali Aslan, HDP Batman İl Eşbaşkanı Nizamettin Toğuç ve Berivan Helen Işık, HDP ve DBP yöneticileri, Barış Anneleri, TJA atkivistleri ile çok sayıda tutuklu aileleri ile partili katıldı. Yapılan saygı duruşu ardından cezaevlerindeki tutukluların direnişi ve eylemlerini ile tek tip uygulamasını anlatan sinevziyon gösterimi yapıldı.
Panelin açılış konuşmasını yapan HDP Batman İl Örgütü yöneticisi İkram İrgi, tutuklularla ile aileleriyle dayanışma içerisinde olacaklarını belirterek, her türlü baskılara rağmen tutuklulara sahip çıkacaklarını söyledi.HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran’da Tutuklulara yönelik tek tip kıyafet uygulamasının yanlış olduğunu belirterek tutuklulara yönelik uygulamanın iptal edilmesi çağrıda bulundu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=