Lütfen bekleyin..



Minibüsçüler Odasında Göymen Dönemi

28 Ocak 2018, 19:01 - Okunma: 1904

Batman Minibüsçüler Odasında bugün Yapılan Olağan Kongrede Başkan Adayı Şeref Göymen 228 oyla başkanlığa seçildi. BAŞKANLIĞI ŞEREF GÖYMEN KAZANDIBatman Minibüs ve Otobüsçüler Odası, 8. Olağan Genel Kurulu İl Kültür Merkezi konferans salonunda gerçekleşti. Seçime iki liste halinde mevcut başkan Mehmet Tekin beyaz pusula ile rakibi Şeref Göymen sarı pusulayla seçime gitti.

699 seçmeni olan Batman Minibüs ve Otobüsçüler Odasında yaklaşık 450 civarında oy kullanıldı. Minibüsçü esnafının yoğun ilgi gösterdiği seçimde Başkan Adayı Şeref Göymen 228 oy alırken, rakibi mevcut Başkan Mehmet Tekin ise 187 oy alabildi. Bu sonuçla Batman minibüsçüler Odasında Yeni Başkan Şeref Göymen oldu. Başkan Şeref Göymen'in listesinde Hayrettin Geçit, Cemil Turan, Yılmaz Uğurlu, Fahrettin Taşan, Ali Ekin ve Abdullah Toprak yer aldı. 
Başkanlığa Yeni seçilen Şeref Göymen yaptığı kısa konuşmasında kendilerine bu anlamlı görevi veren Minibüsçü esnafına teşekkür ederek minibüsçü esnafının en iyi yere gelmesi ve kentteki şehir içi ulaşımı sorununu çözmek için ellerinden gelen çabayı sarfedeceklerini belirtti. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=