Lütfen bekleyin..



Hamidi'den TBMM Başkanı Kahraman'a Teşekkür

28 Ocak 2018, 19:00 - Okunma: 1595

Akparti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi Birlik Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen Yeni Türkiye Vizyonunda Doğu ve Güneydoğunun Kalkınmadaki Rolü çalıştayına katılarak programa katılan TBMM Başkanı İsmail Kahramanı bir an olsun bile yalnız bırakmadı.

 TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ı Batman'da ağırlamaktan son derece memnun olduklarını belirten Hamidi Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ı Batman'da ağırlamaktan şeref duyduklarını belirtti. Hamidi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Akparti hükümetleriyle Batman'da atılım ve kalkınma seferberliğinin başlatıldığını ve vatandaşların eğitim, sağlık ve istihdamda oldukça iyi çalışmaların yapıldığını belirtti. Hamidi Çalıştayın Batman'a hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek şunları söyledi. "Çalıştayın önemli konularda ufuk açacağını ve faydalı olacağına inanıyorum. Batman’ın bir huzur şehri olması ve çekim merkezi haline gelmesi için birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz.  Son dönemlerde Batman’a sağlık, eğitim ve spor alanında çok sayıda yatırım yapılmaktadır.Ayrıca ilimiz ve bölgemiz için büyük önem arz eden çalıştaya teşrif eden başta Gazi Meclisimizin kıymetli Başkanı Sayın İsmail Kahraman olmak üzere bütün misafirlerimize teşekkür eder, şükranlarımı sunarım."

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=