Lütfen bekleyin..



Emitt Fuarında Batman En İyi Tanıtılan İl Oldu

28 Ocak 2018, 18:58 - Okunma: 1084

Batman Kültür ve Turizm İl Müdürü M.İhsan Aslan’lının destekleriyle, EMİT fuarında yapılan başarılı çalışmalar sonucunda, stantlar arasında en iyi tanıtım ödüllerinden biri Batman’a geldi. Kentin tanıtımı için adeta seferber olan EMİTT fuarı ekibi adına ödülü, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Osman Veysel Özdaş, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman’ın elinden aldı.

 emitt fuarında Batman Otel yöneticileri de en iyi şekilde misafirleri ağırlayarak yakından ilgilendiler. 
EMİT fuarında en iyi ödüllerinden birinin Batman’a geldiğini belirten Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Osman Veysel Özdaş; “Her yıl olduğu gibi bu yılda İl Müdürümüz M.İhsan Aslan’ın büyük destek ve katkılarıyla EMİTT fuarından alnımızın akıyla çıktık. Başta Sayın Valimiz Ahmet Deniz, Sayın vekilimiz Ataullah Hamidi, İl Kültür ve Turizm İl Müdürümüz M.İhsan Aslanlı, Batman otelleri, firmalarımız, bürokrasi ve siyasetçilerimizle EMİTT fuarında Petrol kentimizi tanıtma çabasındaydık. Emeği ve katkısı olan herkesin adına bu ödülü aldık. Batman kentimiz her şeyin en iyisini hak ediyor. Farklı olmak ve ilimizi hak ettiği platformlara taşımak için elimizi taşın altına koymaya devam edeceğiz. Batman örnek bir kent olmaya devam edecek” dedi. Öte yandan EMİT Fuarı koordinatörü Ezgi Yalçın ise, standlar arasında, Petrol kentinin farklı olduğunu söyledi.
 
 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=