Lütfen bekleyin..



Başkan Güneş ve Altunç Batmanı en iyi şekilde tanıttılar

28 Ocak 2018, 18:51 - Okunma: 1450

Batman Ticaret Borsası İstanbul'da geçen hafta yapılan Emitt fuarında Batman tanıtım standında yönetim kurulu üyeleriyle yer alarak Batmanın tanıtmını en iyi şekilde yapmaya çalıştılar. Batman Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş, Meclis Başkanı Beşir Altunç ve yönetim kurulu üyeleri 4 gün süren Emit fuarından hiç ayrılmayarak gelen misafirlerle yakından ilgilendiler.

Batman Ticaret Borsası Meclis Başkanı Beşir Altunç gazetemize yaptığı açıklamasında "Batman için önemli bir organizasyo9nda yer almak bizler için onur vericidir. şehrimizin tanıtımına ve büyümesine her açıdan Batman Ticaret Borsası olarak destek veriyoruz. Sadece Çiftçilere yönelik değil, kentin tüm sorunlarına da müdahiliz. Emitt fuarında Batmanı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Standa gelen vatandaşlara Batmanın tanıtımını en iyi şekilde yaptık. Batman huzurlu ve güvenli bir şehir. ben öyle inanıyorum ki şehrimiz güneydoğunun parlayan yıldızı olacaktır. Batman standı 82 il arasında en iyi şehrini tanıtan stand oldu. Emitt fuarında emeği bulunan Başta İl Kültür Turizm Müdürümüz İhsan Aslanlı başta olmak üzere tüm kurum çalışanlarına ve tanıtımda görev alan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi. Öte yandan Batman'lı iş adamı Borsa Yönetim Kurulu üyesi Erkan Uraz tarafından açılan Kasaba Döner işyerinin açılışına da katıldılar. Başkan Güneş ve Altunç Uraz'ı kutlayarak yeni işyerinin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=