Lütfen bekleyin..



TBMM Başkanı İsmail Kahraman Batman'ı Ziyaret Etti

27 Ocak 2018, 12:40 - Okunma: 1866

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, "Yeni Türkiye Vizyonunda Doğu ve Güneydoğu'nun Kalkınmadaki Rolü" çalıştayına katılmak ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere özel uçakla Batman'a geldi.

TBMM Başkanı Kahraman ve beraberindekileri Havalimanında; Vali Ahmet Deniz, Milletvekili Ataullah Hamidi, Garnizon Komutanı Hv. Tuğg. Coşkun Uçarcılar, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede, İdare Mahkemesi Başkanı Berkan Ayturan, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, kamu kurum yöneticileri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş karşıladı. 

İlimiz ziyareti sırasında TBMM Başkanımız Sayın Kahraman’a; Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel eşlik etti.
 Karşılamanın ardından Valiliğimizi ziyaret eden TBMM Başkanı  Kahraman, valilik makamına geçti.Vali Deniz tarafından TBMM Başkanı Kahraman’a ilimizde yürütülen çalışmalara ilişkin brifing verildi. 
Valilik ziyaretinin ardından Birlik Vakfı Batman şubesini ziyaret eden TBMM Başkanı Sayın Kahraman, Birlik Vakfı Batman Şubesi yönetimi ile bir araya gelerek, kendileri ile bir süre sohbet etti.
Daha sonra Batman Belediyesini ziyaret eden TBMM Başkanı Kahraman, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy tarafından yürütülen çalışmalara ilişkin brifing verildi.Valiliğimiz tarafından TBMM Başkanı Sayın İsmail Kahraman Onuruna yemek verildi.Ziyaretlerin ardından TBMM Başkanı Sayın Kahraman ve beraberindekiler TP Kristal Park tesislerinde akşam yemeğinde; ilimiz protokol üyeleri, STK temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi. 
Yemekte bir selamla konuşması yapan Vali Deniz, ziyaretlerinden dolayı TBMM Başkanı Kahraman’a ve beraberindekilere teşekkür ederek, Batman’ın son yıllarda çok hızlı bir değişim ve dönüşüm içerisinde olduğunu, devletimizin başta eğitim olmak üzere sağlık, spor, alt yapı alanlarında çok önemli yatırımları olduğunu ifade etti.
 
Kamu yatırımları yanında özel sektörde önemli yatırımlar yaptığını belirten Vali Deniz, “Şehrimizin potansiyeli yüksektir, girişimci ruha sahip genç yatırımcılarımız vardır.
 
İlimizde huzurun ve güvenin sağlanmasında çukur siyasetine prim vermeyen, ülkemizin birlik ve beraberliğine sahip çıkan Batmanlı hemşerilerimizin çok önemli katkıları olmuştur. Aynı yürekli duruşu 15 Temmuz gecesi hain FETÖ’nün darbe girişimine karşı da ilk saatlerden itibaren meydanları doldurarak demokrasimize, ülkemizin birlik ve beraberliğine sahip çıkarak göstermişlerdir.  
 
Geçmişte terörden çok çekmiş olan ilimiz artık terörle anılmıyor. Fuarlarla, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerle anılıyor. Bundan sonra da yeni fabrikalarla, yeni yatırımlarla, üretimle, istihdamla anılacak bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın" diye konuştu.
 
Daha sonra bir konuşma yapan TBMM Başkanımız Sayın Kahraman, Batman’ın gelişip büyüdüğünü belirterek, birlik ve beraberlik olduğu sürece güzel işlerin başarıldığını ifade etti.
 
Türkiye’nin siyasi tarihindeki darbe süreçlerine değinen TBMM Başkanımız Sayın Kahraman, Türkiye büyüyüp geliştikçe Türkiye’nin önünü kesmeye çalışan güçlerin olduğunu belirterterek, 15 Temmuz hain  FETÖ'nün darbe girişiminde netice alsalardı biz bu gün Suriye'ydik, Arakan'dık, perişandık." İfadelerini kullandı. “Demokrasi devam edecek ve etmelidir. Gelişiyoruz ve kalkınıyoruz, gelişeceğiz ve kalkınacağız. Dünyada dış yardımda, Türkiye milli gelire göre Amerika’dan sonra ikinci sırada miktar ve nüfus olarak birinci sırada” dedi.
 
Türkiye'nin Afrin'e düzenlediği "Zeytin Dalı Harekatına değinen TBMM Başkanımız Sayın Kahraman, harekatın meşru müdafaa olduğunu belirterek, "Afrin, bizim daha önce yaptığımız Fırat Kalkanı Harekatının  devamdır. Terör örgütlerine karşı bu harekatlar devam edecektir. Bunun için birlik ve beraberlik içerisinde kendimizi müdafaa edeceğiz" dedi. 
 
TBMM Başkanımız Sayın Kahraman, “Yeni Türkiye Vizyonunda Doğu ve Güneydoğu'nun Kalkınmadaki Rolü" çalıştayına katıldıktan sonra ilimizden ayrılacak.
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=