Lütfen bekleyin..



Emit’te Batman Standına Yoğun İlgi

25 Ocak 2018, 17:11 - Okunma: 1180

2018 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar Alanında başladı. Batman Valiliği, Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü, özel İdare Genel Sekreterliği, DİKA, BATSO, Batman'daki bazı otellerinin de yer aldığı Batman tanıtım standı yoğun ilgi gördü.

25-29 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarda Batman standı, TUYAP Batman ve ilçelerinin kültür ve turizm potansiyellerini tanıtılıyor.

MİSAFİRLERE ŞAMBÖREĞİ İKRAM EDİLDİ

25–29 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek olan EMİTT Fuarında Batman standı en çok ilgi gören iller arasında yer aldı. Ziyaretçilere Batmanın yöresel yemeklerinde Şamböreği, Sason Balı, cevizi, pestili ikram edildi. İL Kültür Turizm Müdürü İhsan Aslanlı Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş, Meclis Başkanı Beşir Altunç ve diğer davetliler kendi elleriyle gelen misafirlere Batmanın yöresel yemeği olan şamböreğini ikram ettiler. Batman standını ziyaret eden Vatandaşlara yapılan ikramlardan sonra çeşitli hediyelerde verildi. Batman İl Kültür Müdürü İhsan Aslanlı gelen misafirlerle yakından ilgilenerek Batmanın tanıtımını ve kültürünü en iyi şekilde tanıttı. Batman standını ziyaret eden vatandaşlar memnun bir şekilde ayrıldılar. Emitt fuarı Pazar akşamına kadar devam edecek.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=