Lütfen bekleyin..



Batman Park AVM’ye Yeni Yönetim

25 Ocak 2018, 03:35 - Okunma: 3719

Bölgenin önemli alışveriş merkezlerinden olan Batman Park AVM’nin sahibi olan GOLDEN PARK A.Ş.’nin olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Olağan kongrede Yönetim Kurulu için 2 liste yarıştı. Batman Park AVM’nin 130 Hissedarının oy kullandığı seçim demokratik bir ortamda gerçekleştirildi.

 Kongrede yönetime talip olan Ahmet Şükrü Deniz’in listesi yeni yönetim kuruluna seçildi. Batman Park AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şükrü Deniz oldu. Ahmet Şükrü Deniz’in yönetimin de yer alan diğer isimler ise şu şekilde oluştu; Bedri Borak, Akif Gür, Cemal Benice, Hakkı Öztoprak.
‘CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ’
Yeni Yönetim Kurulu Başkanı olan Ahmet Şükrü Deniz şu ifadelere yer verdi “Olağan kongrede oy kullanan tüm hissedarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda bugüne kadar Batman Park AVM için mücadele edip hizmet veren bundan önceki tüm yönetimlerde yer alan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu seçim bir bayrak yarışıdır biz bugün bu bayrağı devir aldık bundan sonraki dönemde yeni bir vizyonla yolumuza devam edip , kongremize katılım sağlayan tüm hissedarlarımızın güvenini boşa çıkarmamak için yönetim kurulu üyelerim ile canla başla çalışacağız.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=