Lütfen bekleyin..



Meclis Başkanı Kahraman Cumartesi Günü Batman’da

22 Ocak 2018, 17:02 - Okunma: 1905

Birlik Vakfı Batman Şubesi tarafından Daha önce Meclis çalışmaları nedeniyle ertelenen ve TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve 300’ü aşkın bürokratın katılımıyla Batman’da 26-28 Ocak tarihleri arasında yapılacak olan "Yeni Türkiye Vizyonunda Doğu ve Güneydoğu’nun Kalkınmadaki Rolü" çalıştayı için hazırlıklar sürüyor.

 Birlik Vakfı Batman Şube Başkanı Hamdullah Tüzün yönetim Kurulu üyeleri Siraç Güzel ve Yusuf Işık gazetemizi ziyaret ederek hafta sonu düzenlenecek olan Çalıştay’la ilgili bilgi verdiler. Gazetemiz sahibi Nimet Dal’a Programla ilgili bilgi veren Başkan Tüzün Batman için oldukça önemli olan Çalıştaya tüm Batman halkını davet etti. 
Çalıştaya 300’ü aşkın bürokratın katılacağını belirten Tüzün, " Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Enerji Bakanı Berat Albayrak, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki katılacak. 2 gün devam edecek çalıştaya Bürokratlar, Büyük iş adamları bölge Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve Valilerde katılacak.” Dedi. 
İlde ilk defa bu denli büyük bir çalıştayın düzenleneceğini söyleyen Tüzün, "İlimizde ilk defa bu denli büyük bir çalıştay düzenlenecek. Bu çalıştay sadece bizim için değil, ilimiz için de büyük bir katkı sunacak. Birçok bakanın da katılacağı çalıştay ile birlikte, ilimiz Türkiye gündeminde de konuşulacak. Birçok iş adamının gelmesi ile ilimizin ekonomi adına güzel bir gelişme olacaktır. Bu yüzden ilimizin kalkınması için basın mensuplarının büyük rol oynadığını düşünüyorum." diye konuştu. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=