Lütfen bekleyin..



Demokrasi Platformu Afrin Gündemiyle Toplandı

22 Ocak 2018, 17:01 - Okunma: 1097

“Savaşa Karşı, Barışın Sesi Olalım”Batman Demokrasi Platformu TSK tarafından Suriye’nin kuzeyine düzenlenen askeri hareketla ilgili basın toplantısı düzenledi. Batman Eğitim Sen Şube binasında düzenlenen toplanıya HDP Batman Milletvekili Saadet Becerikli, Mehmet Ali Aslan, Petrol İş sendikası Genel örgütlenme ve eğitim sekreteri Mustafa Tekik, Oda ve sendika başkanları ve Demokrasi Platformunun bileşenleri katıldı.

Toplantıya Katılan HDP Milletvekilleri Saadet Becerikli ve Mehmet Ali Aslan’da Suriye’nin kuzeyinde yaşananlarla ilgili endişelerini dile getirerek konuşma yaptılar. Batman Demokrasi Platformu adına basın açıklamasını okuyan Ses Batman Şube Başkanı Deniz Topkan “ Afrin’e yönelik operasyon yeni acılar, bedeller ve kaos dışında sonuç üretmeyecek Bu müdahale sınırın iki tarafında akrabalık ilişkisi olan halkları derinden etkileyecek, ülkemiz içerisinde yeni kırılmalara yol açacaktır.Batman Demokrasi Platformu; Ortadoğu’da emperyalistlerin etnik ve mezhepsel kimlikler üzerinden egemenlik kurma politikalarına karşı, halkların ve emekçilerin eşit, özgür, bir arda yaşamını savunmaktadır.Milliyetçi duyguları ayaklandırarak barış talebimizi ve sesimizi engelleyemeyecekler. Bizler savaşa karşı duracak, halkların barış içinde bir arada yaşaması için mücadelemizi kesintisiz sürdüreceğiz. Tüm kamuoyunu savaşa karşı ,barışın sesi olmaya davet ediyoruz”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=