Lütfen bekleyin..



BİNLER MEVLİD’TE BULUŞTU

14 Ocak 2018, 15:19 - Okunma: 2941

Batman’ın sevilen iş adamlarından ve hayırsever Nejat Nasıroğlu’nun vefatı nedeniyle önceki gün Salon Diva’da mevlidi şerif okutuldu. Kalabalık bir topluluğun katıldığı mevlidi şerif’te hafızlar ve din adamları tarafından Kuranı kerim ve Mevlidi şerif okutuldu. Mevlidi şerife binlerce davetlinin yanı sıra sivil toplum kuruluş temsilcileri, iş adamları, çevre köy ve ilçelerden çok sayıda kişi katıldı.

Okunan mevlidi şerifin ardından davetlilere yemek ikramında bulunuldu. Batmanın sevilen ve hayırsever iş adamı Nejat Nasıroğlu’nun taziyesi bir süre daha Nasıroğlu iş merkezinde devam edecek. Nejat Nasıroğlu’nun oğulları Muzaffer, Ferhat, Bengi, Mehmet Can ve Ömer Faruk Nasıroğlu Mevlidi şerife katılan vatandaşlarla yakından ilgilendiler. Taziyede tüm Nasıroğlu aileleri Merhum Hacı Necat Nasıroğlu’nun büyük ağebeyi Kanaat önderi H. Reşat Nasıroğlu önderliğinde bir araya gelerek taziyeden ayrılmadılar.  Nasıroğlu ailesi Batman halkının ve bürokrasinin gösterdiği yakın ilgi ve akalaya teşekkür ettiler. 
ENSARİOĞLUNDAN NASIROĞLUNA TAZİYE ZİYARETİ
Akparti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu beraberinde İl Başkanı Muhammed Akar’la birlikte önceki gün vefat eden hayırsever iş adamı Nejat Nasıroğlunun taziyesine katıldı. Muzaffer Nasıroğlu ve diğer aile bireyleri tarafından karşılanan milletvekili Ensarioğlu, Nasıroğlu ailesine başsağlığı dileğinde bulundu. Fernas Şirketler topluluğu yönetim kurulu başkanı Muzaffer Nasıroğlu ziyaretinden dolayı Milletvekili Ensarioğlu ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=