Lütfen bekleyin..



Antikkent’ten Marka Gıda Toptan

14 Ocak 2018, 15:17 - Okunma: 2879

Batmanın başarılı ve sevilen iş adamlarından Mehmet Direk Antikkent Gıda’dan sonra Marka Gıda Toptanıda faaliyete alacaklarını belirterek Aroma Meyve suları, Yörsan, Süper Freşh, Baktat, Gürdal zeytin’ide bu firma üzerinden toptan satışını yapacaklarını belirtti. 8 yıldır Gıda sektöründe başarıyla yer alan İş adamı Mehmet Direk Antik kent Toptan Gıda çatısı altında hizmet verecek olan Marka Gıda Dağıtım’da 4 servis aracıyla hızlı dağıtım yapma hedefinde olduklarını vurguladı.

YERLİ BAKKAL VE MARKETLERE SAHİP ÇIKILSIN
Batmanın sevilen iş adamlarından ve Antikkent Gıda Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı Mehmet Direk günümüzde kentin dört bir tarafını saran ulusal market zincirlerine karşı vatandaşın kendi marketine, bakkalına ve büfesine sahip çıkmasını istedi. Batman’da 1000’e yakın Gıda toptancısının küçük Bakkal, Yerli market ve büfeler sayesinde ayakta durduğunu belirten, binlerce çalışanın bu işten kazanç ve istihdam elde ettiğini belirterek kapanan her market ve Bakkalın Batman ekonomisinden kayıp gittiğini belirtti. İş adamı Direk bir çok Gıda toptancısının işlerin kırılması ve halkın büyük market zincirlerine yönelmesi nedeniyle çok sayıda elemanının işine son verdiğini belirterek Bakkal Amca, Yerli Market ve esnafa sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=