Lütfen bekleyin..



Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Bürosu’ndan Anlamlı Uygulama

12 Ocak 2018, 11:15 - Okunma: 1277

Batman Cumhuriyet Başsavcılığı bünyesinde oluşturulan Uzlaştırma Bürosu anlamlı bir uygulamaya imza attı.Batman ilinde meydana gelen Tehdit, Hakaret ve Basit Yaralama suçlarından H.İ.E’ye yönelik yürütülen soruşturma dosyasında uzlaştırma işlemlerini yapmak üzere Batman Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Bürosunda görevli Cumhuriyet Savcısı Sayın Yadigar İLBEYİİLİNGİ YILDIZ tarafından atanan başarılı uzlaştırmacı Mesut DEMİR uzlaştırma müzakereleri çerçevesinde iki tarafla yaptığı görüşmeler sonucunda 35 yetim çocuğa yönelik Sinema Etkinliği düzenlenmesi karşılığında uzlaşmayı sağladı.

Uzlaştırmacı Mesut DEMİR’in girişimleriyle Batman İHH İnsani Yardım Derneği tarafından düzenli olarak desteklenen 35 yetim çocuğa sinema filmi izletildi. Ayrıca yetim çocuklara Batman İHH tarafından Sinema Etkinliği öncesinde yemek ikram edildi.

Batman Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Bürosunu, belki de Türkiye’de bir ilk olan örnek uygulamasından ve daha önceki tarihlerde de çeşitli yardım kuruluşlarına bağış yaptırmalarından dolayı tebrik eder, yetim çocuklarımız adına şükranlarımızı sunuyoruz.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=