Lütfen bekleyin..



Nasıroğlu’nun Eğitim’e Desteği Bitmedi!

11 Ocak 2018, 17:08 - Okunma: 1835

Batman’ın sevilen ve değerli iş adamlarından Fernas Şirketler Topluluğu Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Merhum Nejat Nasıroğlu Batman’da eğitime verdiği önemle tanınıyordu. Heer yıl 1500 öğrenciye burs veren ve Batman’a çok sayıda eğitim yatırımı kazandıran hibe eden Necat Nasıroğlu Bayındır Mahallesine Okul yapılması için 6 ay önce çalışmalara başladı.

BATMAN’A SON ESERİ BAYINDIR MAHALLESİNE ORTAOKUL BİNASI OLACAKTI

Okulun en güzel ve modern şekilde yapılması için talimat veren ve sık sık son durumunu soran Necat Nasıroğlu eğitim yuvasının açılışını göremeden hayatını kaybetmesi eğitim camiasında da üzüntüyle karşılandı. 
Kentte yıllardır binlerce öğrenciye burs imkanı sağlayan Rahmetli Necat Nasıroģlunun Batmana en son eğitim hizmeti olan Fernas Ortaokulu ikinci eğitim yılında eğitim öğretime yetişecekti. Bayındır Mahallesinde 20 derslikli ortaokulun inşaatı tamamlanırken sadece çevre düzenlemesi kaldı. 
Daha önce Necat Nasıroğlu ilköğretim okulunu yaptıran hayırsever işadamı daha sonra Batman Üniversitesi yeni kampusunda 7 bölümlü Necat Nasıroğlu Mühendislik ve Mimarlık Fakültesini de hayrına yaptırmıştı. Nasıroğlu daha öncede Petrolkent mahallesine sağlık ocağı kazandırmıştı. 
Şubat ayında açılışı yapılacak olan Fernas Ortaokulunun açılışında belki kendisi olamayacak ama anısı sürekli yaşatılacak.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=