Lütfen bekleyin..



Bereceli Paşa Nasıroğulları’nı Yalnız Bırakmadı

11 Ocak 2018, 17:07 - Okunma: 2982

Batman’da 2 yıl Kurmay Başkanı, 2 yıl Jandarma Bölge Komutanı olarak görev yapan ve yaptığı sosyal ve kültürel başarılı çalışmalarla Asker vatandaş dayanışmasını üst seviyeye çıkararak herkesimden insanların sevgisini kazanan Vahdettin Bereceli önceki gün rahmet eden Fernas’ın Onursal Başkanı ve hayırsever Necat Nasıroğlu’nun Taziyesinden ayrılmadı.

Merhum Necat Nasıroğlunun Cenaze törenine yetişen ve Nasıroğlu ailesinin acısını paylaşan Bereceli paşa Taziye boyunca Salon Divadan ayrılmayarak Nasıroğlu ailesinin acısına ortak oldu. 
Batman’daki görevinin ardından emekliye ayrılan Emekli Tuğgeneral Vahdettin Bereceli Fernas Şirketler Topluluğunda Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapıyor. 
Emekliye ayrılmasına rağmen Batman’la bağlarını koparmayan Bereceli Paşa sık sık Batman’ı ziyaret ederek dostlarını yalnız bırakmıyor. Gün boyunca taziyeye eşlik eden Bereceli Misafirlerle yakından ilgilendi, 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Ali yıldırım kaynar.
1125 gün önce
Sayın komutanımın 95/96 yıllarında jandarma okullar komutanliginda hizmetindeydim.kendilerine sonsuz saygı ve sevgilerimi iletmenizi rica eder bu vesileyle nasıroğlu ailesine başsağlığı dileriim
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=