Lütfen bekleyin..



TP Bölge Müdürü Demir’den Gazetemize Ziyaret

11 Ocak 2018, 17:05 - Okunma: 1552

Türkiye Petrolleri Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemizin imtiyaz sahipleri Nimet Dal ve Orhan Turan’ı ziyaret ederek günlerini kutladı.

Gerçekleşen ziyarette, TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir gazetemiz çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak iyi dilek ve temennilerde bulundu. Öte yandan Türkiye Petrollerinin Yeni Genel Müdürü Melih Han Bilgin’in Batmanlılara selamlarını ileten Müdür Demir, Genel Müdür Bilgin’in Petrolle doğan şehir olan Batman’ı ve Batman halkını çok sevdiğini dile getirerek Genel Müdürlüğün Batman’a büyük önem verdiğini ve kentle ilgili sundukları tüm projelerin olumlu karşılandığını açıkladı. 
Türkiye Petrolleri Batman’da 2018 yılında yoğun çalışma yürütecek. Bölge Müdürlüğüne bağlı yerlerde 45 adet sondaj yapacak olan TP yeni dönemde yoğun bir iş çalışması yapacak. 
Türkiye Petrolleri 14 arama kuyusu açacak. Türkiye Petrollerinin bölgede yoğun şekilde çalışmalarını artıracağı dile getiriliyor. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=