Lütfen bekleyin..



Miniklerden Belediye’ye teşekkür mektubu

11 Ocak 2018, 16:57 - Okunma: 1356

Batman Belediyesi, Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında “Çocuklar Sinema İle Buluşuyor” projesiyle 10 bin öğrenciyi sinema ile buluşturdu. Kültür Sanat etkinliklerinde özel yer verilen tiyatro ve animasyon film gösterimleri ile çocuklara unutulmaz anlar yaşatan Batman Belediyesi’ne miniklerden teşekkür mektubu geldi.

Batman’daki merkez, merkeze bağlı köy okulları ile İlçe ve ilçelere bağlı köy okullarından, kültür sanat etkinliklerinden faydalanmak isteyen öğrencilerin ulaşımı, belediyenin araçlarıyla ücretsiz bir şekilde sağlandı.
BELEDİYE 10 BİN ÖĞRENCİYİ SİNEMA İLE BULUŞTURDU
Har etkinlikte, Belediye Kültür ve Sanat Merkezi’nde farklı okulların öğrencileri ağırlandı. Öğrenciler film öncesi maskotlarla eğlenceli dakikalar geçirirken, çocuklara gösterimler öncesinde patlamış mısır ve içecek ikram edildi. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün çocuklara sunduğu tiyatro ve sinema etkinliklerinden son derece mutlu olan minik öğrenciler memnuniyetlerini yazdıkları mektuplarla dile getirdi. Belediyenin ‘Çocuklar Sinema İle Buluşuyor’ projesinden oldukça memnun kaldıklarını dile getiren öğretmen, veli ve öğrenciler yazdıkları mektupta, bu projenin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür edildi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=