Lütfen bekleyin..



Uçar’dan Gazeteciler Günü mesajı

10 Ocak 2018, 16:48 - Okunma: 1029

Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Uçar mesajında, “Ülkemizin birliğine ve bütünlüğüne kast eden hain Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) tarafından yapılan darbe kalkışmasına karşı, medya kuruluşlarımız demokrasinin ve milli iradenin safında net bir tavır sergilemişlerdir.

Medya mensuplarımız silah tehdidine rağmen çok büyük bir vatanseverlik ve basiret örneği ortaya koyarak, halkımızın anında ve en doğru şekilde bilgilendirilmesini sağlamaları takdire şayandır” dedi. Uçar, “Gazetecilerin zor şartlarda, dünyanın farklı bölgelerinde, çatışma ortamlarında can güvenliklerini riske atarak kamusal bir görev üstlendiklerini belirterek, Gazetecilerin, demokrasinin temel taşlarından olan farklı görüş ve düşünceleri objektif bir şekilde aktararak kamuoyunun doğru bilgilenmesine vesile olduğunu belirterek 365 gün, gece gündüz en zor şartlarda çalışan gazetecilerin ve basın mensuplarının doğru, tarafsız, hızlı ve sağlıklı bilgilendirme çabalarını kutluyorum. Dünyanın bir çok bölgesinde doğru ve eksiksiz habercilik anlayışı ile fedakarca görev yapan, başta Suriye, Arakan ve Filistin olmak üzere yaşanan acıları dünyaya duyurmak için canını tehlikeye atan tüm gazetecileri saygıyla selamlayarak tüm Gazetecilerin 10 Ocak Gazeteciler gününü kutluyorum” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=