Lütfen bekleyin..



Taziyeye Ziyaretçi Akını

10 Ocak 2018, 16:45 - Okunma: 3382

Hamidi ve Eker’den Nasıroğlu ailesine Taziye ZiyaretiBatman’ın önde gelen ailelerinden kentin sevilen simalarından olan Hayırsever İş adamı Necat Nasıroğlu’nun hayatını kaybetmesi nedeniyle Türkiye’nin dört bir yanından binlerce insan taziyesine katılıyor. Nasıroğlu ailesini Bürokrasiden, Akpartinin üst düzey yetkililerine, eski vekillerden, Genel müdürlere çok sayıda kişi ziyaret ederek taziyesini iletiyor.

Dün Akpartinin üst düzey yöneticileride taziye ziyaretine katıldılar. Akparti Genel Başkan yardımcısı hemşehrimiz Mehdi Eker, il Koordinatörü Abdullah E. Cantimur, Milletvekili Ataullah Hamidi beraberinde Vali Ahmet Deniz, Akparti İl Başkanı Murat Güneştekin ve teşkilatla birlikte geçtiğimiz gün Hakkın rahmetine kavuşan Batmanımızın hayırsever ve kıymetli işadamı Necat Nasıroğlu'nun taziyesine katıldılar.  Akparti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi Nasıroğlu ailesinin acısını paylaşarak Merhuma Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” dedi. Mehdi Eker ve Milletvekili Ataullah Hamidi Batman’ın değerli iş adamı Necat Nasıroğlunun büyük oğlu Fernas Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Nasıroğlu ve oğullarına taziyelerini iletti. 
ÇOK SAYIDA VEKİL VE BÜROKRAT TAZİYEDEYDİ
Öte yandan önceki akşamda Çok sayıda eski vekil Nasıroğlu ailesinin taziyesine katıldı. Taziyeye katılanları Necat Nasıroğlunun oğulları Muzaffer, Bengi, Ferhat, Mehmet Can Nasıroğlu’nun yanı sıra aile bireylerinden Akparti eski milletvekili Nezir Nasıroğlu, Abdulkadir Nasıroğlu, Osman Nasıroğlu’da karşıladı. Salon Divada yapılan Taziyede hafızlar tarafından dualar ve kuranı kerim okunurken, taziyeye herkesimden insanın katıldığı görüldü. Akparti Batman eski Milletvekilleri Ahmet İnal, Emin Ekmen, Afif Demirkıran, Ali Suçin’de taziyeden uzun süre ayrılmadılar. Eski Vekiller Nasıroğlu ailesinin acısını paylaştılar. Batman’da binlerce insana hayrı dokunan ve kentte Eğitim, Sağlık istihdama yönelik yaptığı yatırımlarla herkesin takdirini kazanan Merhum Necat Nasıroğlu için Salon Diva dolup taşıyor.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=