Lütfen bekleyin..



Nasıroğlu’nu On Binler Dualarla Uğurladı

09 Ocak 2018, 16:16 - Okunma: 2630

Batman’da Önceki akşam evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden hayırsever iş adamı Necat Nasıroğlu, düzenlenen cenaze töreniyle on binlerce seveni tarafından ebediyete uğurlandı. ŞİMŞEK CENAZE TÖRENİNE KATILDINecat Nasıroğlu için Sinike (Basorke) Köyü’nde uğurlama töreni düzenlendi. Gözyaşlarının sel olduğu cenaze törenine Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, TBMM Eski Başkanı Cemil Çiçek, İçişleri Eski Bakanı Abdülkadir Aksu, HDP Urfa Milletvekili Osman Baydemir, BJK Kulüp Başkanı Fikret Orman, Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş, kurum ve STK temsilcileri ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Ailesi ve sevenleri tarafından öğle saatlerinde cenazesi Batman’dan alınan Nasıroğlu, yüzlerce araçtan oluşan konvoyla Batman merkeze bağlı Kayabağ (Basorke) köyüne getirildi. Burada İl Müftüsü Turgut Erhan tarafından kılınan cenaze namazının ardından Nasıroğlu, dualarla defnedildi. 
ŞİMŞEK: “ÇOK DEĞERLİ BİR AĞABEYİMİZİ KAYBETTİK “
Cenaze törenine katılan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek gazetecilere yaptığı açıklamasında, “Çok saygı duyduğumuz, sevdiğimiz, Batman’ımızın ülkemize yetiştirdiği ender, hayırsever, başarılı bir ağabeyimizi kaybettik. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Gerçekten hepimizin takdir ettiği, çok değerli bir ağabeyimiz. Takdiri ilahi. Dostlarına ve ailesine Allah’tan sabırlar diliyorum.” dedi. Nasıroğlu ailesi, taziyeleri Salon Diva’da kabul ediyor.


BEŞİKTAŞ KULÜBÜNDEN NASIROĞLU İÇİN TAZİYE MESAJI
BJK resmi sayfasından yapılan açıklamada “Beşiktaşımızın eski As Başkanı, Başkanımız Fikret Orman'ın aile dostu ve iş ortağı Muzaffer Nasıroğlu'nun babası Necat Nasıroğlu'nun vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Camiamıza önemli hizmetlerde bulunan Nasıroğlu ailesinin acısını paylaşıyor ve sabır diliyoruz.Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine, yakınlarına ve Camiamıza başsağlığı dileriz.” 
NECAT NASIROĞLU KİMDİR?
1940 yılında Batman Merkez’e bağlı Kayabağ köyünde doğan Necat Nasıroğlu 7 çocuk sahibidir.  Kurduğu FER-NAS şirketler grubu ile birçok ülkede Nakliye Lojistik ve İnşaat hizmeti veren, Batman’ da çok sayıda fabrika açan Nasıroğlu, bugün yaklaşık 10 bin kişiyi istihdam etmektedir. Kentte binlerce öğrenciye burs sağlayan, Okul sağlık ocağı, fakülte binası kazandıran, Organize sanayi bölgesinde açtığı fabrikalarla binlerce genç’e iş aş sağlayan Nasıroğlu kentin ileri gelenleri arasındaydı. Batman Demokrat Haber Olarak Merhuma Allah’tan rahmet Nasıroğlu ailesine Başsağlığı dileriz.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=