Lütfen bekleyin..



Hamidi İl Protokolünü Köyünde Ağırladı

07 Ocak 2018, 13:44 - Okunma: 2441

Ak Parti Milletvekili Ataullah Hamidi Vali Ahmet Deniz ile birlikte il protokolünün ileri gelenlerini Beşiri ilçesine bağlı Rıdvan Köyünde ağırladı.Köy Ziyareti sırasında Vali Ahmet Deniz’e; Cumhuriyet Başsavcısı, İdare Mahkemesi Başkanı, İlçe Belediye Başkanları ve kamu kurum yöneticileri eşlik etti.

Köy girişinde köy halkı tarafından karşılanan Vali Deniz ve Milletvekili Ataullah Hamidi vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi. Ziyaret sırasında çocuklarla yakından ilgilenen Vali Deniz, çocuklarla bir süre sohbet ederek, kendilerine çeşitli hediyeler verdi. 
Akparti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi ziyaretle ilgili açıklamasında “Hafta sonu Valimiz Sayın Ahmet Deniz, Belediye Başkanlarımız, Başsavcımız, Kaymakamlarımız ve ilimizin kurum yöneticilerini Başarı ( Rıdvan ) köyümüzde ağırladık. ‪Kır havasında vermiş olduğumuz bu güzel resmin huzur şehri olan Batman'ımızda kardeşliğin, dostluğun, muhabbetin, birlik ve beraberliğin kaim ve daim olmasına vesile olmasını içtenlikle temenni ediyorum. Tüm misafirlerimize teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum.‬” dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=