Lütfen bekleyin..



Hastanenin HBYS personeli kadro bekliyor

07 Ocak 2018, 13:38 - Okunma: 1613

Bölge Hastanesinde Tüm Bilgi İşlem (HBYS) çalışanları da kadroya geçirilmesini istiyor. Hak İş’e Bağlı Öz Büro İŞ Sendikası Batman Şubesi Kültür ve Sanat Komite Başkanı Cuma Bozkurt tarafından yapılan açıklama şöyle

“Taşeron kadroda kurumda çalışan Tüm Bilgi işlem (HBYS) personellerini bu çalışmaların dışında tuttu. Yıllarını bu kurumların bilişim yükünü çeken ve görevleri dışında birçok işlerde çalıştırılan Bilgi işlem personellerin kadroya alınmayacağı belirtiliyor. Kurumlarda bunların yaptığı iş altta yazıyor sizce kadroyu hak etmiyor mu? Kadro Hastane Bilgi Yönetim Sistemlerinde çalışan Bilgi İşlemciler neden yok sayıldı? Devletimiz bilgi işlemi unutmasın hepimiz Emeğimiz ile çalışıyoruz. Hastanedeki otomasyon sisteminin sürekliliğini, kontrolünü, Bilgi İşlem Personelleri hastanelerde tam zamanlı olarak çalışan kişilerdir. Değerli Meslektaşlarım ve Sevgili Okurlardan Batman’ın değerli yazarları Ve gazetecileri Ayrıca tüm sivil toplum kuruluşlarının bu konuda Eğilim göstermelerini ve yayınlamalarını Destekleyerek Katkıda Bulunmalarını önemle rica Ediyorum.bu mağduriyetin giderilmesi Adına Hepinizden Destek Bekliyoruz. Allah Razı Olsun.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=