Lütfen bekleyin..



Merhum Ahmet Dinç için Mevlit

04 Ocak 2018, 18:53 - Okunma: 3831

Geçtiğimiz günlerde Kamerunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Batmanın sevilen hayırsever iş adamı Ahmet Dinç için 3 gündür devam eden taziyenin son gününde Dinç için mevlidi şerif okutuldu.

MİLLETVEKİLİ HAMİDİ TAZİYEYE KATILDI

Salon divada yapılan Mevlidi şerife Akparti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar, Kozluk belediye Başkanı Veysi Işık İlçe Belediye başkanları Kurum müdürleri iş adamları stk temsilcileri bürokratlar ve çok sayıda kalabalık katıldı. Milletvekili Ataullah Hamidi ve beraberindeki Belediye başkanları Ahmet Dinç’in yakınlarına taziyelerini ileterek merhuma Allah’tan rahmet dilediler. Akparti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi Hayırsever iş adamı Ahmet Dinç’in Batman’a yaptığı hizmetler ve yatırımlarla halkın duasını aldığını belirterek Mekanının Cennet olmasını diledi. Hamidi Merhum Ahmet Dinç’in Batman’ın gelişiminde de önemli katkılarının olduğunu hatırlattı.

DİNÇ’İN TAZİYESİNE  HERKESİMDEN BİNLERCE İNSAN KATILDI

Hafızlar tarafından okunan mevlidi şerif ve kuranı kerimden sonra davetlilere Mevlid yemeği ikram edildi. Merhum Ahmet Dinç’in adına Mehmet Dinç İbrahim, Selman, Abdulhakim  Dinç ve Dinç ailesinin fertleri misafirleri kapıda karşıladılar. 3 gündür Salon Divada devam eden taziye Mezar ziyaretinden sonra son a ererken, Dinç ailesinin taziyeleri Petrol istasyonunda kabul etmeye devam edecekleri belirtildi. Dinç ailesi Batman halkının taziyelerine göstermiş olduğu yoğun ilgiye teşekkür ettiler.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=