Lütfen bekleyin..



Başkan Uçar Batman’a Yeni Kız Yurdu İçin Söz aldı

04 Ocak 2018, 07:53 - Okunma: 2415

Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar bazı temaslar için İl dışında bulunduğu sırada ziyaretlerine devam ediyor.BATMANLI İŞ ADAMLARI İSTANBUL’DA TOPLANIYORSason Belediye Başkanı Cuma Uçar ve Ayasofya vakıf Başkanı İbrahim Savcıyla birlikte ziyaretlerinde TÜRGEV yönetim Kurulu Başkanı Av Arzu Akalın ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kurduğu İbni Haldun Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve Ak Parti kurucu üyesi Prof. Dr. İrfan GÜNDÜZ'ü ziyaretlerde bulundular.

BAŞKAN UÇAR TÜRGEV İÇİN ÖNCÜLÜK YAPACAK
Başkan Cuma Uçar yaptığı ziyaretler neticesinde Batman ve Sason İlçesini konuşarak Batman ve Sason’da neler yapılabilir diye görüş alış verişinde bulunduklarını belirtti. Sason için gece gündüz demeden çalışan ve temaslarını sürdüren Başkan Cuma Uçar açıklamasında “Görüşmeler sonucunda özelikle Batman İlimizde TÜRGEV adına öncülük yapmam,TÜRGEV in Batmana kazandırılması için bana vermiş oldukları görev şahsımı ziyadesiyle onure etmiştir.

Yine görüşmelerimiz sonucunda aldığımız karar ile Batman İlimizde TÜRGEV adına bir kız yurdu açmak için mutabık kalarak İlimizde TÜRGEV ismi altında bir Kız Öğrenci yurdu yapılacak ve ileri bir tarihte İstanbul’da bir Kahvaltı programında TÜRGEV çatısı altında Genel Başkan ve Yönetim Kurulu Başkanları Sayın Bilal Erdoğan'ın ve Sayın Sümeyye Erdoğan ile beraber Batman' lı İş Adamlarımızın davetli olacakları bir toplantı kararı aldık. dedi

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=