Lütfen bekleyin..



KESK’ten “OHAL uzatılmasın” Çağrısı..!

04 Ocak 2018, 07:47 - Okunma: 1381

18 Ocak'ta sona erecek OHAL'ın bir daha uzatılmaması için KESK Şubeler Platformu tarafından SES Batman Şube binasında basın açıklaması yapıldı. Toplantıya Petrol İş Şube Başkanı Şehmus Kaygusuz, Ses Şube Başkanı Deniz Topkan, Genel İŞ Şube Başkanı Ferhat Ataca ve Demokrasi platformu bileşenler,i katıldı.

Batman Demokrasi Platformu adına açıklama yapan Ses Şube Başkanı Deniz Topkan “2017 yılı zor aygıtının ayyuka çıktığı bir yıl oldu, binlerce kişinin işinden edildiği, onlarca KHK ile toplumun tüm alanlarını ilgilendiren karaların alındığı, parlamentonun işlevsizleştirildiği bir yılı geri bıraktık. 
Uzunca bir süredir KESK’in üzerinde yaratılan baskı ve kuşatma operasyonu tüm kamuoyunca bilinmektedir. Ülkemizde kamu emekçilerinin hak ve çıkarlarını koruma ve geliştirme mücadelesinin öncüsü olan konfederasyonumuz KESK, üye ve yöneticilerinin haksız, hukuksuz şekilde ihraç edilmesi, görevden uzaklaştırması, sürgün edilmesi, gözaltına alınması, tutuklanması ile adeta bertaraf edilmek istenmektedir. KESK olarak üzerimizde yaratılmak istenen kuşatmaya rağmen, şiddet ve baskının sona erdirildiği,  hiç kimsenin demokratik talepleri, düşünceleri nedeniyle cezalandırılmadığı bir ülke için emek ve demokrasi mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz.” Denildi

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=