Lütfen bekleyin..



Karacan Vali Deniz’i Ziyaret Etti

28 Aralık 2017, 19:42 - Okunma: 1054

Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Batman’a gelen Eskişehir Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan Vali Ahmet Deniz’i ziyaret etti. Şeref defterini imzaladıktan sonra Valilik makamına geçen Genel Başkan Yardımcısı Karacan, Vali Deniz ile ilimizin sorunları üzerine bir süre sohbet etti.

Ziyaret sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Karacan, Vali Ahmet Deniz’in Batman’da çok önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini belirterek, “Valimiz ile Batman hakkında görüş alışverişinde bulunacağız. Daha sonra STK temsilcileriyle bir araya gelip, Batman’a daha iyi nasıl hizmet edebiliriz, bu konularda görüş alışverişinde bulunacağız. Burada aldığımız bilgileri ve sorunları Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ileteceğiz” diye konuştu.
 
Daha sonra konuşan Vali Deniz, Batman, ülkemizin birlik ve beraberliğine sahip çıktığını belirterek, “İki yıl önce bölgede bir takım sıkıntılar yaşandı. Ama Batman bu çukur siyasetinde kendini uzak tuttu. Ne kadar doğru bir şey yaptığını bu gün daha iyi anlaşılıyor. Aynı şekilde 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı da Batman halkı, ilk saatlerden itibaren alanlara çıkıp, vatanına, milletine ve bayrağına sahip çıktı. Halkımız devletine güveniyor. Bize düşen vatandaşlarımıza en güzel şekilde hizmet etmek ve yanlarında yer almaktır” dedi.
 
Batman’ın girişimci ruhu yüksek olduğunu ifade eden Vali Deniz, “Bölgenin en önemli sorunu işsizliktir. Batman’da yatırım yapmak isteyen çok sayıda girişimcisi var. Bunun için organize sanayi bölgemizi büyütmeye çalışıyoruz. 2 bin dönümlük genişletme çalışmaları bitme aşamasına geldi. En kısa zamanda çalışmalar tamamlanarak yer tahsislerine başlayacağız. Batman tekstilin merkezi olmaya başladı. Tekstile yoğun bir talep var.  Devletimizin, eğitim, sağlık ve spor alanlarında ciddi yatırımları var.  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Batman’a yapılan yatırımları özellikle takip ediyor, özel ilgilerinde dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
Vali Deniz, konuşmasının sonunda Genel Başkan Yardımcısı Karacan’a ziyaretlerinde duyduğu memnuniyeti belirterek, kendilerine teşekkür etti. 
 
 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=