Lütfen bekleyin..



Hırsızlık ve Yankesicilik Şüphelileri yakalandı

28 Aralık 2017, 19:41 - Okunma: 926

Batman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ilimizde gerçekleşen hırsızlık olayların önlenmesi ve şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Polis 4 ayrı hırsızlık olayını aydınlattı. Failler Polis tarafından yakalanarak adli mercilere sevk edildi.

 Emniyet Müdürlüğü açıklamasında “İlimiz GAP Mahallesinde bulunan bir işyerinden meydana gelen diz üstü bilgisayar ve bir miktar para hırsızlığını gerçekleştirdiği Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerimizce tespit edilen yaşı küçük bir şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi. Yaşanan başka bir olayda ise İki kadın şahsın toplam 1150 Türk Lirası, 300 Amerikan Doları, 100 Euro parası ve 1 adet çeyrek altın ile 1 adet küpesinin yankesicilik neticesi çalınması olayını gerçekleştirdikleri Yan-Dol Büro Amirliği görevlilerince tespit edilen (2) şüpheli kadın şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır, şahıslar tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmiştir. Gültepe’de Oto aküsü ve TP bulvarında Motorsiklet hır4sızlığı yapan 2 şüphelide yakalandı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=