Lütfen bekleyin..



Hamidi: “Hasankeyf Halk Kütüphanesi Hayırlı Olsun”

28 Aralık 2017, 11:54 - Okunma: 1827

Akparti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi Hasankeyfe 12 bin Kitaba sahip yeni kütüphanenin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek bu yöndeki yatırımlarının devam edeceğini belirtti.

Milletvekili Hamidi açıklamasında “Başarılarla dolu parlak bir istikbale bilgi kaynağı olan kitaplarla ulaşmak mümkündür. Zira kitap, gelişmenin, ilerlemenin temel taşı mahiyetindedir. İleri toplumlar bulundukları seviyeye kitaba verdikleri önemle ulaşmışlardır. Bu itibarla, kütüphaneler ileri toplum olma yolunda faydalı bir zemin oluşturmaktadırlar. Kütüphaneler, kitap okuma aşkını, heyecanını, arzusunu diri tutan ve artıran büyük bir öneme sahiptirler. Özellikle yeni yetişen nesillerin kitapla yetişmesine, kitap sevgisiyle büyümelerine büyük fayda sağlamaktadır. 

Hemşehrilerimizin, özellikle yeni nesillerimizin kütüphanelerden en iyi şekilde faydalanmaları için ilimize ve ilçelerimize her türlü tefrişata ve modern donanıma sahip kütüphanelerin kurulması için girişimlerde bulunduk. Bu kapsamda, Kültür ve Turizm Bakanlığından alınan 400 bin TL ödenekle, Hasankeyf ilçe halk kütüphanesinin tasarım, dizayn, kitap alım ve tefrişatı yapılarak bugün itibariyle halkımızın hizmetine açılmıştır. 

3000 nüfuslu ilçemize 12.000 adet kitaba sahip olan ilçe halk kütüphanemizin, özellikle öğrenci kardeşlerimize ve kıymetli okuyucularımıza hayırlı olmasını diliyorum.”dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=