Lütfen bekleyin..



BATSO’dan kulüplere 50 bin TL

28 Aralık 2017, 11:50 - Okunma: 1171

BATSO’dan gelenekselleşme haline gelen, Batman 1. ve 2. kümede mücadele eden amatör takım kulüplerine spor malzemeleri yardımı yapıldı.

BATSO da gerçekleşen törene, BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir, Başkan Yardımcısı Bayram Demirhan, ASKF Başkanı Mahmut Akyol, Futbol İl Temsilcisi Abdulkadir Kardeş, 1. ve 2. Küme Amatör takım kulüp başkanları katıldı. BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir; “İlimizde gençlerimizin kötü alışkanlıklardan arındırılması ve iş istihdamlarına yetenekli elemanlar kazandırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bununda spor, sosyal aktiviteler ve iş istidamı fazla olan tekstil sektörüne destek ile olabileceğini düşünüyoruz. Geçen senede olduğu gibi bu senede 1. ve 2. Amatör spor kulüplerimize 50.000 TL’lik spor malzeme yardımında bulunduk ve her sene yardımlarımıza devam edeceğiz. Toplantının amacı, sadece yardımlaşma değil, amatör kulüplerimizin sorunlarını karşılıklı olarak konuşmaktır. Kulüplerimizde sadece maddi değil diğer konularda da yardımcı olmak istiyoruz.” dedi. AKSF Başkanı Mahmut Akyol, “Amatör spor kulüplerinin desteğe ihtiyacı vardır. BATSO Yönetimine yardımlarından ötürü teşekkür ederim. Umarım bu yardım, diğer kurum, kuruluş ve Sivil Toplum Örgütlerinin de yardım etmelerinde teşvik edici olur.” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=