Lütfen bekleyin..



YediHilal Derneği'nden Fetih Gecesine davet

26 Aralık 2017, 17:04 - Okunma: 2015

YediHilal Derneği Batman Şube Başkanlığı Önemli ve anlamlı bir etkinlik düzenleyecek.Yedi Hilal Derneği Batman Şube Başkanlığı tarafından 31 Aralık 2017 Pazar günü akşam saat 19.00'da batman kapalı Spor salonunda düzenlenecek programın sunumunu Ahmet Aslan yapacak.

Muhammed Zeki Kurt ve Ramazan Kayan konuşmacı olarak, Yusuf Can ve Muzaffer Gürler ise ilahi ve ezgileriyle konuklara hitap edeceklerdir. Program ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Yedi Hilal Derneği Batman Şube Başkanı Ahmet Başaran, Dert ve dava sahibi insanlarımıza fetih ruhunu yaşatabilmek, ailelerimizle o atmosferi yaşamak adına Kapalı Spor Salonunda halkımızla bir araya geleceğiz. Kardeşlerimizi her türlü ahlak ve maneviyata zarar veren ortamlardan uzak tutup, gelecek nesillere şekil vermek üzere gelen hatiplerimiz tarafından Mekke'nin, Kudus'un, İstanbul'un, Amed'in ve Hazreti Adem (as)'dan günümüze tüm fetihlerin heyecanını yaşayarak dinleyip, sanatçı kardeşlerimizi de ilahileriyle bizlere o atmosferi yaşatacaktır. Bu vesileyle kadın, erkek,yaşlı ve genç her ferdimizle bir arada olacağız" dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=