Lütfen bekleyin..



Kaymakam Beyaz’dan Başkan Uçar’a ziyaret

26 Aralık 2017, 12:07 - Okunma: 1138

Sason Belediye Başkanı Uçar’ı makamında ziyaret eden kaymakam Beyaz, ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Belediye Başkanı Cuma Uçar, ise ilçede yürütülen çalışmalar hakkında istişarede bulunduklarını belirterek, ziyaretinden dolayı Kaymakam Beyaz’a teşekkür etti.

CUMHURİYET MEYDANINDA VATANDAŞA ZİYARET
Ziyaret sonrasında Kaymakam Beyaz ile Belediye Başkanı Uçar Cumhuriyet meydanında vatandaşlarla sohbet ettiler.
YEREL GAZETELERE ZİYARET
Sason Kaymakamı Beyaz ve Belediye Başkanı Cuma Uçar Sason Yücebağ Beldesi Belediye Başkanı Atilla Çetinkaya ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Çağlayan ilçedeki ulusal ve yerel medya temsilcilerini ziyarete ettiler.
Basın mensuplarına yatıkları çalışmalar hakkında bilgi veren kaymakam Beyaz “ve Başkan Uçar geçtiğimiz günlerde Ankara’da bir takım temaslarda bulunan İlçe heyeti, İlçede yapılacak bir takım faaliyetler için ilçe bütçesine Beş Milyon TL. Bütçe aktarıldığını belirtti. İlçe bütçesine aktarılan para ile ilçenin ihtiyacı olan bazı köy ve mahallelerde büyük okullar yapılacağını belirten Kaymakam Ökkeş Beyaz, “Ankara’daki temaslarımızda ilçeye yönelik yapacağımız çalışmalarımıza destek istedik. Özelikle İlçe merkezinin büyük yüküne taşıyan Yunus Emre İlkokuluna yeni bina yapacağız. İlçemize bağlı Dereköy, Heybeli, Yiğitler, Tekevler köylerinde de merkezi okullar yapacağız. İlçemize büyük bir kültür merkezi kazandıracağız. Yeni bir öğretmenler evi yapılacak. Görüşmelerimizde Yücebağ’da yapılacak olan 4 dairelik lojman projesini 11 daireye çıkarttık. Ayrıca Karayolları Genel Müdürlüğü ile görüşme talebimiz oldu. Köy ve merkeze bağlı mahallelerimizde çalışmalarımız devem edecektir” dedi. Belediye Başkanımız Cuma Uçar’da “Ankara’daki temaslarımızda birçok siyasetçi ve bürokrat ile görüşmelerimiz oldu. İlçemiz için çok faydalı bir ziyaret oldu. Bu ziyaretimizde bizlere yardımlarını esirgemeyen başta Batma Milletvekilimiz Ataullah Hamidi olmak üzere, bütün siyasetçi ve bürokratlarımıza çok teşekkür ederiz” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=